tirsdag 10. januar 2012

Fantastiske kjøttboller!!

Det som er så fantastisk med kjøttboller er jo det at man kan jo nesten ha ALT i dem-og det blir nesten uansett godt!
Man tager vad man haver som de sier..

Idag brukte jeg karbonadedeig og blandet med litt fersk hakket ingefær,masse hvitløk,litt rosmarin,selleri,soyasaus,paprika,fersk chili,tomatpesto og salt/pepper.

Man kan nærmest bruke alt-så her er det bare å slippe fantasien løs!

Jeg lot det stå 1 times tid å trekke,da kommer smakene bedre frem og jeg rakk akuratt en times treningsøkt.

Stekes på middels høy varme i cirka 10-12 minutter.
Jeg lagde blomkålmos som tilbehør og salat.

Blomkålmos lages ved å koke blomkål,deretter moses med smør,salt,fløte og pepper.
Jeg var så heldig å ha hjemmelagd smør som ga en nydelig smak.

Salaten bestod av det jeg hadde i kjøleskapet,nemlig:paprika,selleri,cherrytomater,spinatblader,og ferskrevet parmesan.
Litt aioli som dip til kjøttbollene.

Dette smakte fantastisk og tok ikke lang tid å lage!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar