mandag 25. juni 2012
Scampi & kamskjell gryte!
Disket opp en deilig og spicy middag idag!
Du trenger fryste kamskjell og fryst scampi/eller fersk selfølgelig..
Diverse grønnsaker til woken:jeg brukte asparges,sopp,kål,paprika og sukkererter.
Kokosmelk og indisk karrypulver.
Hvitløk,fersk chili,litt soya og fersk ingefær er et must for å få de rette smaken.
Villris er et sunnere alternativ til jasminris så da brukte jeg dette.
Du steker alle grønnsakene med litt hvitløk,ingefør,soyasaus og chili på høy varme
for å få det hele deilig og crispy.
Kamskjellene og scampien stekes på høy varme med litt smør og olje.Smakes til med
salt,pepper og chili.
Tilslutt heller du kokosmelken over med litt karrypulver.
Dette smaker helt fantastisk og tar bare få minutter å lage.
Bon apetit!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar