mandag 12. september 2011

Ingen blåmandags-middag her i gården!




Det ble hjemmelagde kyllingkarbonader,stekt kantarell,sjy og ikke minst "fløtepotet "bare at jeg brukte jordskokker som har færre karbohydrater.

Karbonadene lager du utrolig enkelt med valgfritt krydder/urter og former som karbonader.Jeg brukte litt pesto,chili og hvitløk.
Disse stekes på middels varme til de er gjennomstekt.

Jordskokkgratengen lagde jeg med jordskokker,kremfløte,hvitløk og løk.
Jordskokkene vaskes nøye og deles i skiver.Jeg beholdt skallet på men skjærte bort de mørkeste områdene.
Legges i formen med hakket hvitløk,løk,pepper og salt.
Toppes med ost og inn i ovn cirka 40 minutter på 200 grader.

Jeg serverte med salat,stekt kantarell og sjysaus av kraften til karbonadene.

Monday-funday:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar