2 kyllingfilet,litt kantarell,noen sukkererter,1/3 nykål,1/2 blomkål,litt parmesan,valgfritt krydder,en boks matfløte og en halv pakke opphakket bacon.
Gratengen:
Stek baconet crispy.
Hakk opp nykål og blomkål,legg det i en form.Hell over fløten og litt ost på toppen.Ta gjerne litt sennep i gratengen og salt.
Inn i ovnen 30-40 minutter på cirka 160 grader.
Kyllingen brunes i pannen først for å få fin farge.Strø på litt parmesan eller annen ost.Legges så i ovnen cirka 30 minutter på 160 grader.
Tilbehør:Jeg stekte sukkererter og kantarell i cirka 1 minutt på sterk varme.
Dette ble så godt!
Et tips for å holde lavkarbostilen gjennom arbeidsdagen:Lag litt ekstra til middag og varm opp i mikroen på jobb,herlig lunsj hver dag:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar